Despre noi clauuudiu 2021-12-30T06:50:30+00:00

Pieptosu’ îti aduce puiul său

 în toate felurile!

Despre noi

Pieptosu’ este brandul propriu de carne de pasare al companiei romanesti, din judetul Tulcea, Fraher Distribution.

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul transarii, ambalarii si prelucrarii carnii de pasare, FRAHER este una dintre cele mai stabile firme din domeniul distributiei de produse alimentare, reprezentand un concurent serios pentru marii retaileri de profil.

Fiindca avem convingerea faptului ca oamenii conteaza, familia Fraher reuneste specialisti a caror calificare in transarea manuala si prelucrare, asigura obtinerea unor produse calitative, ambalate si procesate cu ajutorul utilajelor moderne.

Calitatea produselor noastre este garantata de sistemul Certificat ISO:9001 si ISO:22000.

De ce noi?

  • Avem o echipa cu experienta in domeniul transarii si prelucrarii carnii de pasare.

  • Suntem parte integrata a grupului de firme Fraher alcatuit din:  Fraher Retail (propria retea de magazine alimentare), Fraher S.R.L. (propria ferma de vaci) si Fraher Distribution (propria retea de distributie produse alimentare din regiunea Dobrogei de Sud).

  • Dispunem de o echipa de vanzari dinamica si activa si de o flota de peste 30 de masini si o ambarcatiune fluviala de distributie a produselor alimentare.

  • Raportul calitate-pret al produselor noastre este unul satisfacator.

  • Gama de produse Pieptosu’ este una  diversificata si dedicata cerintelor fiecarui tip de consumator. In plus, ne laudam si cu o gama completa de preparate din carne de vita, porc si oaie, din noul brand Carniva.

  • Politica de calitate si siguranta a alimentelor reprezinta misiunea companiei noastre. Astfel, operam in sistem integrat, in conformitate cu normele europene in vigoare.