Piept dezosat de pui
Prezentare produs:
Reprezinta cea mai valoroasa piesa a carnii de pui.
Produsul este obtinut prin dezosarea manuala a pieptului cu os si este prelucrat cu maxima atentie de catre operatorii nostri profesionisti. Produsul este amabalat in: atmosfera protectoare (ATM), punga, stretch (tavita), precum si in varianta premium SKIN (cea mai inovatoare metoda de ambalare pentru carne).
Pentru HORECA exista varianta de ambalare vrac – cca. 10 kg.
Optiunile de ambalare la punga si stretch (tavita) se gasesc si in varianta congelata.
In functie de modul de ambalare, produsul refrigerat are termen de valabilitate intre 5 si 8 zile, iar cel congelat 12 luni.
Cantitatea optima face din acest produs o optiune excelenta pentru o masa in familie.
Avantaje:
- carcasele sunt transate manual de catre echipa noastra de profesionisti
- puii provin din ferme romanesti si sunt prelucrati cu cea mai mare grija
- calitatea produselor Pieptosu este certificata prin sisteme de management al calitatii ISO:9001 si siguranta alimentara ISO:22000
Recomandari pentru consumator:
Carnea de pasare se pastreaza separat de alte alimente.
Ustensilele si mainile se spala dupa prepararea carnii.
In functie de starea termica a produsului, acesta se pastreaza in frigider sau la congelator.
Decongelarea carnii se face in frigider.
Carnea de pasare nu se consuma in stare cruda.
Calorii | – |
Proteine | – |
Glucide | – |
Lipide | – |