Piept dezosat de pui

Piept dezosat de pui

Prezentare produs:

Reprezinta cea mai valoroasa piesa a carnii de pui.

Produsul este obtinut prin dezosarea manuala a pieptului cu os si este prelucrat cu maxima atentie de catre operatorii nostri profesionisti. Produsul este amabalat in: atmosfera protectoare (ATM), punga, stretch (tavita), precum si in varianta premium SKIN (cea mai inovatoare metoda de ambalare pentru carne).

Pentru HORECA exista varianta de ambalare vrac – cca. 10 kg.

Optiunile de ambalare la punga si stretch (tavita) se gasesc si in varianta congelata.

In functie de modul de ambalare, produsul refrigerat are termen de valabilitate intre 5 si 8 zile, iar cel congelat 12 luni.

Cantitatea optima face din acest produs o optiune excelenta pentru o masa in familie.

Avantaje:

  • carcasele sunt transate manual de catre echipa noastra de profesionisti
  • puii provin din ferme romanesti si sunt prelucrati cu cea mai mare grija
  • calitatea produselor Pieptosu este certificata prin sisteme de management al calitatii ISO:9001 si siguranta alimentara ISO:22000

Recomandari pentru consumator:

Carnea de pasare se pastreaza separat de alte alimente.
Ustensilele si mainile se spala dupa prepararea carnii.
In functie de starea termica a produsului, acesta se pastreaza in frigider sau la congelator.

Decongelarea carnii se face in frigider.
Carnea de pasare nu se consuma in stare cruda.

Calorii
Proteine
Glucide
Lipide
clauuudiu 2018-03-19T19:21:40+00:00