Pui Gorgonzola
DURATA PREPARARE: 40 MIN. | NR. PORTII: 4 | DIFICULTATE: RETETA USOARA |
- Gorgonzola Pieptosu Pui
Ingrediente:
piept de pui feliat
Pentru sos:
1 cutie de smantana
1 jumatate de pachet de unt
1 cutie de gorgonzola
busuioc
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Pieptul de pui feliat subtire, sarat si piperat, se frige la gratar, pe o tabla sau intr-o tigaie incinsa, unsa cu unt.
Sosul gorgonzola: In tigaia cu untul topit se adauga gorgonzola maruntita, la foc mic, pentru a se topi.
Cand branza a inceput sa se topeasca, se pun smantana, piperul, busuiocul si un praf de sare.
Se lasa la foc mic pana cand branza este complet topita.
Plating
Se serveste in farfurii intinse. Pieptul se asaza pe cateva frunze de rucola.
Se toarna peste el si pe langa el sosul gorgonzola.
Se pot taia doua rosii cherry cu care se orneaza si care accentueaza gustul de fresh.