Termeni si Conditii clauuudiu 2018-03-28T12:08:50+00:00

Termeni si conditii

Precizari Legale Importante

Inainte de a utiliza aceasta pagina de internet, va rugam sa cititi cu atentie aceste precizari. Ele reglementeaza utilizarea de catre dumneavoastra a paginii si a tuturor materialelor informative din ea.

Generalitati

Aceasta pagina de Internet poate fi accesata la adresa www.pieptosu.ro (excluzand paginile la care face link-uri).

Domeniu de aplicare

Aceasta pagina de Internet este conceputa doar pentru persoane cu resedinta în Romania, iar informatiile referitoare la produse, servicii si promotii sunt aplicabile doar acestei tari, în conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.

Nu se da nicio interpretare sau garantie ca materialele continute in aceasta pagina de Internet sunt corespunzatoare sau relevante pentru orice alta locatie.

Dreptul de autor

Drept de autor © Pieptosu. Toate drepturile sunt rezervate. Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile, sunetul, software-ul si alte materiale din aceasta pagina de Internet sunt în proprietatea Pieptosu.

Aveti permisiunea de a parcurge aceasta pagina de Internet si de a reproduce extracte prin tiparire, descarcare pe un hard-disk, si distribuire la alte persoane, insa în toate cazurile doar pentru scopuri informationale, si cu conditia ca in toate aceste reproduceri sa apara anuntul referitor la dreptul de autor mentionat mai sus. Nicio reproducere sau parte a paginii de Internet nu poate fi vanduta sau distribuita pentru castiguri comerciale si nici nu poate fi modificata sau incorporata in nicio alta lucrare sau publicatie, indiferent daca sunt pe hartie sau in format electronic, si nici nu pot fi transmise catre nicio alta pagina de Internet. Nu se acorda nicio alta licenta sau drept.

Disponibilitatea Produselor

Referirea la orice produs sau serviciu in aceasta pagina de Internet nu constituie o oferta de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu. Inainte de achizitionare, trebuie cercetate recomandarile specifice privind disponibilitatea si adecvarea oricarui anumit produs sau serviciu.

Continut

Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru nici un anumit scop. Nu se da nicio interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nicio informatie din aceasta pagina de Internet nu va constitui o invitatie pentru a investi in Pieptosu, si nici nu trebuie folosita ca baza a unei decizii de a investi. Nici Pieptosu si nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini de Internet, sau a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini de Internet, dupa cum si cand credem noi de cuviinta si fara preaviz.

Pagini Conexe

In diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini de Internet. Aceasta nu inseamna neaparat ca brandul Pieptosu este asociat cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia firmei este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici sucursalele sale si nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nicio raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini de Internet sau pentru orice informatie continuta in ele, dintre care niciuna nu a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina de Internet, va puteti întoarce la aceasta pagina de Internet tastand pe sageata “backwards”, sau formand adresa www.pieptosu.ro.