Pui afumat

Pui afumat

Prezentare produs:

Preparatele Pieptosu sunt produse din carne de pasare proaspata, in prepararea carora sunt necesare condimente naturale. Sunt fierte si afumate cu rumegus de fag.

Ambalarea in punga vid asigura pastrarea gustului si a savoarei pentru un timp indelungat.

Reprezinta o optiune ideala pentru femeia activa, care are un timp limitat dedicat prepararii mesei.

Pastramele Pieptosu se gasesc in variantele: pui intreg, jumatati de pui, piept de pui, pulpe de pui, ciocanele de pui, pulpe superioare de pui, pulpe superioare dezosate de curcan si rulada piept de pui.

Termenul de valabilitate este de 20 de zile.

Cantitatea optima face din acest produs o optiune excelenta pentru o masa pentru copii.

Avantaje:

  • carcasele sunt transate manual de catre echipa noastra de profesionisti
  • puii provin din ferme romanesti si sunt prelucrati cu cea mai mare grija
  • calitatea produselor Pieptosu este certificata prin sisteme de management al calitatii ISO:9001 si siguranta alimentara ISO:22000

Recomandari pentru consumator:

Carnea de pasare se pastreaza separat de alte alimente.
Ustensilele si mainile se spala dupa prepararea carnii.
In functie de starea termica a produsului, acesta se pastreaza in frigider sau la congelator.

Decongelarea carnii se face in frigider.
Carnea de pasare nu se consuma in stare cruda.

Calorii
Proteine
Glucide
Lipide
clauuudiu 2018-03-19T19:23:27+00:00