Cordon Bleu

Cordon Bleu

DURATA PREPARARE: 40 MIN. NR. PORTII: 4 DIFICULTATE: RETETA USOARA
  • Cordon Bleu Pieptosu Pui

Ingrediente:

piept de pui feliat
felii subtiri de cascaval
felii subtiri de sunca
1 ou
pesmet
cimbru, busuioc, fulgi de chili
sare si piper dupa gust
scobitori

Mod de preparare:

Bateti feliile de piept de pui, astfel incat sa devina subtiri si intinse. Presarati peste ele busuioc, piper si fulgi de chili.

Puneti peste pieptul de pui felia de sunca, iar apoi pe cea de cascaval. Rulati cu grija, cat mai strans.

Prindeti rulourile cu 4-5 scobitori, astfel incat sa nu se desfaca ruloul.

Fiecare rulou se da prin ou si prin pesmet si se pune in tava.

Rulourile se tin la cuptor timp de 30 de minute, la o temperatura de 170°-200°C, astfel incat sa se patrunda si sa se rumeneasca usor.

Se poate servi cu un sos de piper sau cu o dulceata de ardei iute si cu cartofi prajiti/copti sau cu salata.

Plating

Se poate servi cu un sos de piper sau cu o dulceata de ardei iute si cu cartofi prajiti/copti sau cu salata.

clauuudiu 2018-03-28T17:34:58+00:00