Pulpa dezosata fara piele
Prezentare produs:
Un produs savuros prelucrat 100% manual de catre profesionistii nostri din echipa de transare. Simplu de gatit, sortimentul de carne de pui este perfect pentru prepararea la cuptor pentru o masa in familie, iar pentru un gratar cu prietenii se poate opta pentru varianta condimentata.
Produsul este ambalat in: atmosfera protectoare (ATM), punga si stretch (tavita).
Optiunile de ambalare la stretch (tavita) si punga se gasesc si in varianta congelata.
In functie de modul de ambalare, produsul refrigerat are termen de valabilitate intre 5 si 8 zile, iar cel congelat 12 luni.
Cantitatea optima face din acest produs o optiune excelenta pentru meniurile pentru copii.
Avantaje:
- carcasele sunt transate manual de catre echipa noastra de profesionisti
- puii provin din ferme romanesti si sunt prelucrati cu cea mai mare grija
- calitatea produselor Pieptosu este certificata prin sisteme de management al calitatii ISO:9001 si siguranta alimentara ISO:22000
Recomandari pentru consumator:
Carnea de pasare se pastreaza separat de alte alimente.
Ustensilele si mainile se spala dupa prepararea carnii.
In functie de starea termica a produsului, acesta se pastreaza in frigider sau la congelator.
Decongelarea carnii se face in frigider.
Carnea de pasare nu se consuma in stare cruda.
Calorii | – |
Proteine | – |
Glucide | – |
Lipide | – |