Snitele piept de pui
Prezentare produs:
Produsul este obtinut prin felierea manuala a pieptului de pui pe care mai apoi se presara pesmet din grau.
Reprezinta o optiune ideala pentru femeia activa, care are un timp limitat dedicat prepararii mesei.
Produsul este ambalat in: atmosfera protectoare (ATM), SKIN (ambalare premium) refrigerat si punga congelat.
In functie de modul de ambalare, produsul refrigerat are termen de valabilitate intre 8 si 11 zile, iar cel congelat 12 luni.
Cantitatea optima face din acest produs o optiune excelenta pentru masa copiilor.
Avantaje:
- carcasele sunt transate manual de catre echipa noastra de profesionisti
- puii provin din ferme romanesti si sunt prelucrati cu cea mai mare grija
- calitatea produselor Pieptosu este certificata prin sisteme de management al calitatii ISO:9001 si siguranta alimentara ISO:22000
Recomandari pentru consumator:
Carnea de pasare se pastreaza separat de alte alimente.
Ustensilele si mainile se spala dupa prepararea carnii.
In functie de starea termica a produsului, acesta se pastreaza in frigider sau la congelator.
Decongelarea carnii se face in frigider.
Carnea de pasare nu se consuma in stare cruda.
Calorii | – |
Proteine | – |
Glucide | – |
Lipide | – |