Pui cu sos de piper
DURATA PREPARARE: 40 MIN. | NR. PORTII: 4 | DIFICULTATE: RETETA USOARA |
- Pieptosu Pui Sos de piper
Ingrediente:
piept de pui feliat
felii de paine sau o bagheta taiata in doua
Pentru sos:
piper verde
unt
brandy sau cognac
Mod de preparare:
Feliile din piept de pui se frig in unt.
Intr-o tigaie noua se topeste jumatate de pachet de unt in care se pune piper (verde macinat si boabe). Se sareaza.
Cand untul este complet topit, se pune pieptul fript in sos si se toarna peste el paharul de brandy. Cu un chibrit dati foc brandy-ului pentru a flamba.
Acoperiti cu un capac si lasati pe foc 3 minute.
Sosul trebuie sa fie iute de la piper si amarui de la brandy.
Plating
Se serveste in farfurii intinse.
Asezati pieptul in farfurie cu sos de piper pe frunze mici de baby spanac.
Asezati feliile de paine prajita in unt, langa piept.