Salata Caesar

Salata Caesar

DURATA PREPARARE: 40 MIN. NR. PORTII: 4 DIFICULTATE: RETETA USOARA
  • Pieptosu Pui Salata Caesar

Ingrediente:

piept de pui
1 salata proaspata
crutoane de paine
maioneza
otet de mere
usturoi
parmezan
ulei de masline
unt
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Pieptul de pui facut la gratar sau prajit in unt se taie in felii subtiri.
Painea taiata crutoane se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu cativa stropi de ulei de masline, un catel de usturoi pisat si parmezan dupa gust.
Pentru dressing:
Peste cele 2-3 linguri de maioneza, adaugati sare, piper, o lingurita de otet de mere si un catel de usturoi pisat, parmezan, putin busuioc si cateva linguri de apa, pentru a face dressing-ul lichid.

Plating

Taiati o salata proaspata, peste care radeti putin parmezan si adaugati crutoanele proaspat prajite. Adaugati dressing-ul si asezati pe salata feliile subtiri de piept de pui.

clauuudiu 2018-03-28T17:37:09+00:00