Salata Caesar
DURATA PREPARARE: 40 MIN. | NR. PORTII: 4 | DIFICULTATE: RETETA USOARA |
- Pieptosu Pui Salata Caesar
Ingrediente:
piept de pui
1 salata proaspata
crutoane de paine
maioneza
otet de mere
usturoi
parmezan
ulei de masline
unt
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Pieptul de pui facut la gratar sau prajit in unt se taie in felii subtiri.
Painea taiata crutoane se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu cativa stropi de ulei de masline, un catel de usturoi pisat si parmezan dupa gust.
Pentru dressing:
Peste cele 2-3 linguri de maioneza, adaugati sare, piper, o lingurita de otet de mere si un catel de usturoi pisat, parmezan, putin busuioc si cateva linguri de apa, pentru a face dressing-ul lichid.
Plating
Taiati o salata proaspata, peste care radeti putin parmezan si adaugati crutoanele proaspat prajite. Adaugati dressing-ul si asezati pe salata feliile subtiri de piept de pui.